Nieuwe kozijnen

Is uw woning of kantoorpand hard toe aan nieuwe kozijnen? Dan bent u bij Regiokozijn in Puttershoek aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment kozijnen van allerlei materialen. Er zit dus zeker wel iets voor u bij. Onze meest populaire producten zijn de kozijnen van kunststof en aluminium, die tegenwoordig erg gewild zijn.

De voordelen van aluminium

Als het over kozijnen gaat, denkt men al snel aan de traditionele houten kozijnen. Die zijn erg mooi, maar niet altijd even duurzaam. Tegenwoordig zijn er goede alternatieven voor hout die veel voordelen hebben. Aluminium is er daar één van. Het grootste voordeel ten opzichte van hout is dat aluminium beter isoleert en een stuk langer meegaat. Wel zo’n 30 tot 50 jaar en zelfs langer bij tijdig en goed onderhoud. Daarnaast is het ook erg weerbestendig. Aluminium kozijnen roesten en rotten niet wanneer ze worden blootgesteld aan regen en vorst.

Of toch kozijnen van kunststof?

Naast aluminium is kunststof ook een goede keuze als materiaal voor uw kozijnen. Producten van kunststof zijn eenvoudig op maat te maken. Ideaal wanneer uw deuren of ramen geen veelvoorkomende vorm hebben. Daarnaast is kunststof makkelijker te kleuren in de kleur die u graag wilt voor u woning of kantoor. Het is dus makkelijker te personaliseren.

Het onderhoud van uw kozijnen

Goed onderhoud is erg bepalend voor de duurzaamheid van uw kozijnen. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor periodiek service onderhoud en reparaties bij schade. Door ons uitgebreide Europese netwerk aan leveranciers kunnen wij ook reparaties uitvoeren aan kozijnen die geplaatst zijn door een derde partij. En dat alles zonder voorrijkosten!

Kozijnen laten plaatsen door Regiokozijn?

 

Wilt u nieuwe kozijnen kopen of u kozijnen vervangen? Bent u benieuwd wat kozijnen kosten of wilt u kozijnen kopen? Heeft u een goed gevoel gekregen bij ons bedrijf en de service die wij aanbieden? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op voor het inplannen van een intake, waarin we uw wensen en eisen goed in beeld gaan brengen en met u een vrijblijvende offerte opstellen. Voor kozijnen van hoge kwaliteit heeft Regiokozijn alles in huis!

Kozijnen kopen