Aluminium kozijnen

Strak, modieus en open

RegioKozijn | Aluminium Kozijnen-img

Het is helemaal in de mode: aluminium kozijnen. Ze zijn vaak te vinden om grote, hoge ramen heen. Meestal in een strakke, moderne setting, maar in een Scandinavisch of industrieel design komen ze ook regelmatig voor. Aluminium kozijnen worden ook regelmatig gekozen in het interieur. Om glazen (schuif)deuren in het huis bijvoorbeeld of om een kantoor of vergaderruimte mee af te werken. Het zorgt door het vele glas voor een open gevoel en door de aluminium kozijnen een modern interieur.

RegioKozijn levert en monteert aluminium kozijnen aan aannemers, particulieren en zakelijke klanten. Alle kozijnen worden geleverd met SKG** Politiekeurmerk beslag. Hierdoor kunnen we de eindgebruiker kwalitatief aluminium kozijnen garanderen.

In alle gevallen kunnen wij u voorzien van een gratis offerte, zodat u zelf kunt ervaren hoe betaalbaar RegioKozijn is ten opzichte van alle andere leveranciers met dezelfde top kwaliteit.

Wij leveren aluminium kozijnen van diverse topmerken zoals o.a. Schüco, Reynaers, Aliplast en Aluprof.

Alle aluminium kozijnen hebben een garantietermijn van 10 jaar, deze kunt u vervolgens verlengen middels een onderhoudscontract

Wilt u meer weten over kunststof kozijnen? Neemt u dan contact op met RegioKozijn. Wij hebben al jarenlange ervaring met het adviseren, leveren en monteren van kunststof kozijnen. RegioKozijn ondersteunt u graag bij alle stappen en is daarom een fijne partner om mee samen te werken.