Kozijnen vervangen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat goed en snel uw kozijnen kan vervangen? Dan bent u bij Regiokozijn aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardig geproduceerde kunststof kozijnen. Daarnaast kunnen we ook aluminium- en houten kozijnen voor u vervangen of plaatsen.

Demontage van de kozijnen

Als we uw kozijnen komen vervangen, beginnen we met een inventarisatie van de situatie. Zo kunnen eventuele risico’s of zwakken plekken ingeschat worden, zodat de monteurs hier rekening mee kunnen houden. Daarna gaan we aan de slag met het demonteren van de oude kozijnen om plaats te maken voor de nieuwe exemplaren. Onze monteurs voeren de demontage voorzichtig uit, zodat er zo min mogelijk schade wordt aangebracht aan de muren en eventueel stucwerk of behang.

Montage van de kozijnen

Nadat de oude kozijnen gedemonteerd zijn, begint het aanbrengen van de stelkozijnen en indien nodig de isolatie. Onze stelkozijnen zijn behandeld met conserveermiddelen, zodat ze niet gaan rotten. Hierna bereiden wij de kozijnen voor op de montage door de draaidelen te verwijderen en compriband aan te brengen. Het glas wordt van tevoren door het gat naar binnen gebracht. Daarna zetten we het kozijn in het stelkozijn en wordt deze waterpas gefixeerd. Ten slotte worden de buitenafwerking en de binnenafwerking gedaan. Hierna kunt u gaan genieten van uw nieuwe kozijnen.

Kozijnen laten vervangen door Regiokozijn

Regiokozijn is specialist op het gebied van kozijnen. Om altijd een passende oplossing te bieden voor uw probleem of vraag, inventeriseren wij altijd eerst uw situatie. Uw oude kozijnen hoeven niet door ons geplaatst te zijn om ze goed te kunnen repareren of demonteren. Wij hebben jarenlange ervaring met diverse merken, waardoor wij u altijd goed kunnen helpen. Daarom is Regiokozijn de beste keuze wanneer u uw kozijnen wilt laten vervangen of repareren.

Kozijnen kopen

Wilt u meer weten over onze diensten? Neemt u contact op met RegioKozijn. Wij geven u graag advies dat past bij uw huis. Daarnaast kunt u een offerte aanvragen voor onze verschillende diensten.