Kozijnen plaatsen

Een woning of kantoorpand kan eenvoudig een mooier uiterlijk krijgen door het plaatsen van kozijnen. Dit geeft het gebouw net dat extra tintje om het exterieur helemaal af te maken. Wanneer een gebouw enigszins slecht geïsoleerd is, kan het ook helpen om kozijnen te laten plaatsen. Zo wordt de warmte beter binnen gehouden en de kou blijft beter buiten.

Kunststof of aluminium kozijnen

U heeft bij Regiokozijn keuze uit verschillende soorten kozijnen. De meest populaire materialen die wij aanbieden zijn kunststof en aluminium. Deze materialen brengen een hoop voordelen met zich mee ten opzichte van traditionele houten kozijnen. Vooral kunststof kan wonderen doen voor de isolatie van uw woning of bedrijfspand. Dat scheelt uiteindelijk ook weer in de kosten. Daarnaast zijn de materialen erg duurzaam en gaan ze zeker zo’n 30 tot 50 jaar mee.

Het netwerk van Regiokozijn

Naast de jarenlange ervaring die wij hebben binnen de branche, beschikken wij ook over een uitgebreid Europees netwerk aan leveranciers. Hierdoor kunnen we altijd zorgen dat we de beste materialen in huis hebben die er op de markt te krijgen zijn. Dankzij onze ervaring met andere merken kunnen wij u ook helpen met reparaties aan kozijnen die door een derde partij zijn geplaatst.

Weerbestendig

Kozijnen van kunststof en aluminium zijn goed weerbestendig. Ze zullen niet gaan roesten of rotten door regen en vorst. Aluminium is ook goed bestand tegen UV-straling en vervormd niet bij extreem warm of koud weer. Het is dus geen probleem als de zon de hele dag op de kozijnen staat, ook niet in de zomer. Daarnaast zijn de kozijnen erg onderhoudsvriendelijk. Je kunt ze eenvoudig schoonmaken wanneer u de ramen zeemt.

Kozijnen laten plaatsen door Regiokozijn in Puttershoek?

Wil je nieuwe kozijnen kopen of je kozijnen vervangen? Ben je benieuwd wat kozijnen kosten of wil je kozijnen kopen? Dan ben je bij Regiokozijn aan het juiste adres.  Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per telefoon, email en het contactformulier op onze website. We hopen je snel te ontmoeten voor een vrijblijvende intake!

Kozijnen kopen