Regiokozijn groeit en is daarom op zoek naar een kozijn monteur. Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden en Rotterdam? Reageer dan snel op de vacature!

Maak kennis met Regiokozijn

Wij zijn dé specialist voor hoogwaardig geproduceerde kunststof kozijnen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor advies, levering en plaatsing van kozijnen. Ook voor onderhoud en eventuele reparaties staan wij klaar.

Bij Regiokozijn kom je in een enthousiast team vakmensen. Met jarenlange ervaring met diverse merken kunnen wij iedere klus aan. Wij hebben plaats voor ervaren personeel, maar ook voor minder ervaren vakmensen is plaats in ons team. Wij delen graag onze kennis en bieden montagescholingen.

Het werkgebied van Regiokozijn beslaat de regio’s Hoeksche Waard, Drechtsteden en Rotterdam. Tijdens het werk zal je dus als kozijn monteur gaan naar klussen in onder andere Puttershoek, ‘s-Gravendeel, Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en Schiedam.

Zin in een afwisselende baan als kozijn monteur?

Ben jij klaar voor een uitdagende en afwisselende baan als kozijn monteur bij Regiokozijn? Reageer dan vandaag nog! In ons team is plaats voor zelfstandige en ervaren vakmensen. Als je iets minder ervaring hebt met onze producten, dan leren wij je dit graag en bieden mogelijkheid tot scholing.

Tijdens je werk als kozijn monteur werk je onder andere met aluminium- en kunststof kozijnen. De ene keer gaat het om het plaatsen van kozijnen, een andere keer om onderhoud en weer een andere keer om een reparatie. Geen dag is hetzelfde en met de hoeveelheid klussen, hoef jij je geen moment te vervelen. Uitdaging en afwisseling is volop aanwezig.

Wij zijn op zoek naar kozijn monteurs die fulltime de handen uit de mouwen willen steken, ook is het mogelijk om je als ZZP’er in te zetten voor Regiokozijn.