Ben jij een ervaren monteur of iets minder ervaren maar wel leergierig? Regiokozijn is op zoek naar 1e en 2de monteurs!

Regiokozijn werkt in de omgeving Hoeksche Waard, Dordrecht en Rotterdam en is flink aan het groeien. Voor klussen op het gebied van onder andere plaatsen en onderhouden van kunststof kozijnen zijn wij op zoek naar monteurs. Geïnteresseerd? Reageer dan snel op onze vacature monteur!

Dit is Regiokozijn

Regiokozijn is het adres voor advisering, levering en plaatsing van aluminium- en kunststof kozijnen. Ons team deskundige en enthousiaste monteurs staat dagelijks voor zeer uiteenlopende klanten klaar, om door middel van hoogwaardige kozijnen letterlijk licht naar binnen te laten in onder andere woningen en kantoorpanden.

Wij werken in de omgevingen van Hoeksche Waard, Drechtsteden en Rotterdam. De vacature monteur is dan ook voor vakmensen die de handen uit de mouwen willen steken in bijvoorbeeld Numansdorp, Heinenoord, Barendrecht, Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hoogvliet en Vlaardingen. Als monteur kom je overal in de regio en is geen dag hetzelfde. Ben jij klaar voor uitdaging en afwisseling?

Reageren op de vacature monteur

Regiokozijn is op zoek naar monteurs om het team te komen versterken. Als je nog iets minder ervaren bent, is dat geen enkel probleem. Want dat komt helemaal goed! Onze vakmensen delen graag hun kennis en daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor het volgen van montagescholingen.

Heb jij een relevante opleiding en werkervaring? Ben jij technisch, sociaal en klantvriendelijk? Heb je zin in een afwisselende functie in een team vol enthousiaste vakmensen? Als je op alle vragen ‘Ja’ hebt geantwoord, dan horen wij graag van je!

Wij zijn op zoek naar zowel 1e als 2de monteurs om het team te versterken om samen het groeiende aantal klussen goed aan te pakken. De functie is voor fulltime, voor 40 uur per week. Freelancers en ZZP’ers zijn ook welkom om te reageren.