Tuindeuren met kozijnen

Tuindeuren geven uw huis iets extra’s. U creëert met tuindeuren niet alleen meer lichtinval, maar ook meer ruimte en u kunt de tuin betrekken bij uw woning. Op zoek naar mooie tuindeuren met kozijn? RegioKozijn is uw partner!

Begrip in de regio

RegioKozijn is uw partner voor het plaatsen en vervangen van kozijnen, schuifpuien, tuindeuren, deuren, ramen en horren. Van Drechtsteden tot Voorne-Putten en van Goeree-Overflakkee tot Rotterdam: in de regio zijn wij niet weg te denken en hebben wij al vele grote en kleine projecten gerealiseerd.

Kozijnen kopen

Hoogwaardige kozijnen van topmerken

Welk kozijn u ook laat plaatsen, u krijgt altijd een hoogwaardig aluminium of kunststof kozijn van een topmerk als Schüco, K-Vision of VEKA.  De kozijnen van RegioKozijn worden geproduceerd volgens KOMO keur en de lasverbindingen worden regelmatig CE gekeurd. Om topkwaliteit te garanderen, worden alle kozijnen geleverd met een SKG** Politiekeurmerk beslag. Al onze kozijnen hebben een garantietermijn van 10 jaar, deze kunt u vervolgens verlengen middels een onderhoudscontract.

Tuindeuren met kozijn laten plaatsen? RegioKozijn is uw partner

Tuindeuren met kozijn plaatsen? Regiokozijn is uw partner in hoogwaardig geproduceerde kunststof- en aluminium kozijnen. Wij ondersteunen, adviseren, leveren en monteren kozijnen aan particulieren, bedrijven en bouwbedrijven.

Wij kunnen u in alle gevallen voorzien van een gratis, geheel vrijblijvende, offerte, zodat u zelf kunt zien hoe betaalbaar RegioKozijn is ten opzichte van alle andere leveranciers met dezelfde topkwaliteit. Via dit prijsaanvraagformulier vraagt u snel en eenvoudig een offerte voor tuindeuren met kozijnen aan.

Wilt u meer weten over kozijnen? Neem dan contact op met RegioKozijn door te bellen naar 085-1302525 of een e-mail te sturen naar info@regiokozijn.nl. Wij hebben jarenlange ervaring en geven u graag advies dat past bij uw huis. RegioKozijn ondersteunt u graag bij alle stappen en is daarom een fijne partner om mee samen te werken.