Raamkozijn vervangen

Kozijnen hebben een lange levensduur, maar na verloop van tijd is het nodig om kozijnen van deuren en ramen te vervangen. Het vervangen van kozijnen kan verschillende redenen hebben, zoals ouderdom, slechte isolatie, veiligheid en de uitstraling van de woning.

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Wacht niet te lang, beschadigingen aan kozijnen kunnen ervoor zorgen dat uw ruit onvoldoende ondersteuning heeft en het risico op gevaarlijke situaties groter wordt.

Kozijnen kopen

Jarenlange ervaring van Puttershoek tot ver daarbuiten

RegioKozijn heeft jarenlange ervaring in het vervangen van raamkozijnen. Onze ervaren monteurs gaan professioneel en efficiënt te werk tijdens grote en kleine projecten. Van Puttershoek tot aan de Zuid Hollandse eilanden en ver daarbuiten: wij zijn naast het plaatsen en vervangen van kozijnen ook gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van schuifpuien, tuindeuren, deuren, ramen en horren.

Kozijnen van topmerken

Welk kozijn wij ook voor u vervangen, u krijgt daar altijd een aluminium of kunststof kozijn van een topmerk als Schüco, K-Vision of VEKA voor teruggeplaatst. De kozijnen van RegioKozijn worden geproduceerd volgens KOMO keur en de lasverbindingen worden regelmatig CE gekeurd. Om topkwaliteit te garanderen, worden alle kozijnen geleverd met een SKG** Politiekeurmerk beslag. Al onze kozijnen hebben een garantietermijn van 10 jaar, deze kunt u vervolgens verlengen middels een onderhoudscontract.

Raamkozijn vervangen? RegioKozijn is uw partner

Raamkozijn vervangen? Wij begrijpen dat het vervangen van kozijnen best een investering is. Wij kunnen u in alle gevallen voorzien van een gratis, geheel vrijblijvende, offerte, zodat u zelf kunt zien hoe betaalbaar RegioKozijn is ten opzichte van alle andere leveranciers met dezelfde topkwaliteit. Via dit prijsaanvraagformulier vraagt u de offerte snel en eenvoudig aan.

Wilt u meer weten over kozijnen? Neem dan contact op met RegioKozijn door te bellen naar 085-1302525 of een e-mail te sturen naar info@regiokozijn.nl. Wij hebben al jarenlange ervaring met het adviseren, leveren, vervangen en plaatsen van kozijnen van hoge kwaliteit aan particulieren en bedrijven en geven u graag advies dat past bij uw huis. RegioKozijn ondersteunt u graag bij alle stappen en is daarom een fijne partner om mee samen te werken.