Nieuwe kozijnen laten plaatsen

Is uw huis of bedrijfspand toe aan nieuwe kozijnen, omdat de oude aan vervanging toe zijn, niet goed genoeg isoleren of niet mooi passen bij het interieur? RegioKozijn is uw specialist in het laten plaatsen van hoogwaardig geproduceerde nieuwe kozijnen.

Kozijnen kopen

Kosten nieuwe kozijnen

De kosten van nieuwe kozijnen kunnen variëren en zijn afhankelijk diverse factoren. Zo zijn het type kozijn, het soort raam, de kwaliteit van het glas, onderhoud en duurzaamheid van invloed op de prijs.

We onderscheiden drie typen kozijnen, namelijk kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen. Vergelijken we de kosten van kunststof kozijnen met die van hout en aluminium, dan zijn kunststof kozijnen het goedkoopst in aanschaf, gevolgd door houten kozijnen en aluminium. Dit komt omdat aluminium een duurdere grondstof is dan kunststof, waardoor een aluminium kozijn duurder is. De grondstof hout is weer goedkopen dan aluminium, waardoor de kosten van houten kozijnen ook lager liggen dan die van aluminium kozijnen.

Voor welk kozijn u ook kiest, bij RegioKozijn hanteren we eerlijke tarieven en betaalt u nooit teveel.

Ervaren monteurs en jarenlange ervaring

Het laten plaatsen van nieuwe kozijnen gaat professioneel en efficiënt door onze ervaren monteurs. RegioKozijn neemt zowel kleine als grote projecten aan. Naast kozijnen zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van schuifpuien, tuindeuren, deuren, ramen en horren. Door onze jarenlange ervaring kunt u uw project met een gerust hart aan RegioKozijn overlaten.

Kozijnen van diverse topmerken

Wij leveren kozijnen van diverse topmerken zoals o.a. Schüco, K-Vision en VEKA. De kozijnen van RegioKozijn worden geproduceerd volgens KOMO keur en de lasverbindingen worden regelmatig CE gekeurd. Alle kozijnen worden geleverd met SKG** Politiekeurmerk beslag. Hierdoor kunnen we de eindgebruiker kozijnen van topkwaliteit garanderen. Al onze kozijnen hebben een garantietermijn van 10 jaar, deze kunt u vervolgens verlengen middels een onderhoudscontract.

Nieuwe kozijnen laten plaatsen, altijd een gratis offerte

Nieuwe kozijnen laten plaatsen? Wij begrijpen dat dit best een investering is. Wij kunnen u in alle gevallen voorzien van een gratis, geheel vrijblijvende, offerte, zodat u zelf kunt zien hoe betaalbaar RegioKozijn is ten opzichte van alle andere leveranciers met dezelfde topkwaliteit. Via dit prijsaanvraagformulier vraagt u de offerte snel en eenvoudig aan.

Wilt u meer weten over kozijnen? Neem dan contact op met RegioKozijn door te bellen naar 085-1302525 of een e-mail te sturen naar info@regiokozijn.nl. Wij hebben al jarenlange ervaring met het adviseren, leveren, monteren en plaatsen van kozijnen van hoge kwaliteit aan particulieren en bedrijven en geven u graag advies dat past bij uw huis of bedrijfspand. RegioKozijn ondersteunt u graag bij alle stappen en is daarom een fijne partner om mee samen te werken.