Kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui is een prachtige toevoeging op uw huis en tuin. Of het nu winter of zomer is, schuifdeuren zorgen voor meer licht in huis en laten u extra genieten van uw tuin. De kunststof schuifpuien van Regiokozijn is verkrijgbaar in 2, 3 of 4 delen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit 1 of 2 schuifdeuren of een kiepschuifdeur.

Politiekeurmerk

Het beslag van de kunststof schuifpuien van Regiokozijn is gekeurd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Om op de productenlijst van het PKVW te komen moeten producten aan hoge veiligheidseisen voldoen. Het beslag van onze schuifpuien is dus goed bestand tegen inbraak. Zo kunt u zich extra veilig voelen in huis en zonder zorgen genieten. Het beslag is ook SKG gekeurd. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit is een onafhankelijke stichting die deurbeslag test op inbraakveiligheid. Het SKG keurmerk geeft aan dat het beslag aan de Nederlandse Norm voor Sterkte en Duurzaamheid voldoet.

Onze werkwijze

Als wij een aanvraag binnen krijgen, is de eerste stap altijd het inventariseren van de bouwkundige situatie. Zo worden de mogelijkheden bepaald. Dit is erg belangrijk om een passende oplossing te kunnen bieden. Vervolgens gaan we aan de slag met de montage. Dit werk wordt enkel uitgevoerd door vakbekwame monteurs. Onze monteurs voeren de montage altijd binnen een dag uit. Hier worden van tevoren duidelijke afspraken over gemaakt, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij bieden ook de mogelijkheid om instecten horren of binnenzonwering door ons te laten plaatsen, mocht u hierin in geïnteresseerd zijn. Dat is in de zomer geen overbodige luxe!

Wanneer stapt u over op een kunststof schuifpui?

Tuindeuren zijn een belangrijk onderdeel van de woning. Naast het feit dat ze toegang bieden tot de tuin, bepalen ze ook hoeveel zicht u vanuit uw huis op de tuin heeft. Een kunststof schuifpui heeft hier veel invloed op en kan het woongenot aanzienlijk verhogen. Geniet van meer licht in huis en een mooi zicht op de tuin.

Kozijnen kopen

Wilt u meer weten over onze diensten? Neemt u contact op met RegioKozijn. Wij geven u graag advies dat past bij uw huis. Daarnaast kunt u een offerte aanvragen voor onze verschillende diensten.