Kozijn vervangen? RegioKozijn is uw specialist met jarenlange ervaring

Kozijnen gaan lang mee, maar na verloop van tijd is het nodig om kozijnen van deuren en ramen te vervangen. Het vervangen van kozijnen is belangrijk voor de isolatie, veiligheid en uitstraling van uw woning.  Zeker op het moment dat kozijnen verouderd of beschadigd en daardoor makkelijker te kraken zijn.

Kozijn vervangen? RegioKozijn heeft jarenlange ervaring in het vervangen van kozijnen. Onze ervaren monteurs gaan professioneel en efficiënt te werk tijdens grote en kleine projecten.

Naast het plaatsen en vervangen van kozijnen zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van schuifpuien, tuindeuren, deuren, ramen en horren. Door onze jarenlange ervaring kunt u uw project met een gerust hart aan RegioKozijn overlaten.

Kozijnen kopen

Kozijnen van topmerken

Wanneer wij uw kozijn vervangen, krijgt u daar altijd een aluminium of kunststof kozijn van een topmerk als Schüco, K-Vision of VEKA voor teruggeplaatst. De kozijnen van RegioKozijn worden geproduceerd volgens KOMO keur en de lasverbindingen worden regelmatig CE gekeurd. Alle kozijnen worden geleverd met SKG** Politiekeurmerk beslag. Hierdoor kunnen we de eindgebruiker kozijnen van topkwaliteit garanderen. Al onze kozijnen hebben een garantietermijn van 10 jaar, deze kunt u vervolgens verlengen middels een onderhoudscontract.

Kozijn vervangen? Altijd een gratis offerte

Kozijn vervangen? Wij begrijpen dat het vervangen van kozijnen best een investering is. Wij kunnen u in alle gevallen voorzien van een gratis, geheel vrijblijvende, offerte, zodat u zelf kunt zien hoe betaalbaar RegioKozijn is ten opzichte van alle andere leveranciers met dezelfde topkwaliteit. Via dit prijsaanvraagformulier vraagt u de offerte snel en eenvoudig aan.

Wilt u meer weten over kozijnen? Neem dan contact op met RegioKozijn door te bellen naar 085-1302525 of een e-mail te sturen naar info@regiokozijn.nl. Wij hebben al jarenlange ervaring met het adviseren, leveren, vervangen en plaatsen van kozijnen van hoge kwaliteit aan particulieren en bedrijven en geven u graag advies dat past bij uw huis. RegioKozijn ondersteunt u graag bij alle stappen en is daarom een fijne partner om mee samen te werken.