Kozijn vervangen kosten

Kozijnen hebben een lange levensduur, maar na verloop van tijd is het nodig om kozijnen van deuren en ramen te vervangen. De meeste mensen vervangen kozijnen bij houtrot, vocht of beschadiging, voor betere isolatie of om de woning een nieuwe uitstraling te geven.

De kosten voor het vervangen van een kozijn variëren enorm en hangen samen met het soort raam, de kwaliteit van het glas, onderhoud, duurzaamheid en soort hout.

Kunststof kozijnen zijn het goedkoopst in aanschaf, gevolgd door aluminium kozijnen. Dit komt omdat aluminium een duurdere grondstof is dan kunststof. Voor welke kozijnen u ook kiest, een ding is zeker: bij RegioKozijn betaalt u nooit te veel.

Kozijnen kopen

Over RegioKozijn

RegioKozijn heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en vervangen van aluminium en kunststof kozijnen bij particulieren en bedrijven. Onze ervaren monteurs gaan professioneel en efficiënt te werk tijdens grote en kleine projecten.

Naast het plaatsen en vervangen van kozijnen zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van schuifpuien, tuindeuren, deuren, ramen en horren. Door onze jarenlange ervaring kunt u uw project met een gerust hart aan RegioKozijn overlaten.

Kozijnen van topmerken en lange garantietermijn

RegioKozijn levert hoogwaardige kozijnen topmerken als Schüco, K-Vision of VEKA. De kozijnen van RegioKozijn worden geproduceerd volgens KOMO keur en worden geleverd met een SKG** Politiekeurmerk beslag. Al onze kozijnen hebben een garantietermijn van 10 jaar, deze kunt u vervolgens verlengen middels een onderhoudscontract.

Kozijn vervangen?

Wij begrijpen dat het vervangen van kozijnen een grote investering is en u niet te veel wilt betalen. Wij voorzien u altijd van een gratis, geheel vrijblijvende, offerte. Ontdek wat een kozijn vervangen kost bij RegioKozijn en hoe betaalbaar wij zijn ten aanzien andere leveranciers die dezelfde topmerken kozijnen leveren. Vraag hier direct snel en eenvoudig uw offerte aan.

 Wilt u meer weten over kozijnen? Neem dan contact op met RegioKozijn door te bellen naar 085-1302525 of een e-mail te sturen naar info@regiokozijn.nl.