Kosten kunststof kozijnen

In veel huizen vindt u kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn in vele kleuren uit te voeren en passen daarom bij alle interieurstijlen. Daarnaast is kunststof eenvoudig schoon te maken. Dit maakt een kunststof kozijn een populair product. De kosten van kunststof kozijnen zijn afhankelijk van diverse factoren, maar zijn goedkoper dan aluminium en hout.

 

Kozijnen kopen

Afhankelijk van diverse factoren in combinatie met een goedkopere grondstofprijs

De kosten van kunststof kozijnen kunnen variëren. Zo zijn factoren als het formaat van uw kozijnen, het soort raam, kwaliteit van het glas, onderhoud en duurzaamheid van invloed op de prijs.

Vergelijken we de kosten van kunststof kozijnen met die van hout en aluminium, dan zijn kunststof kozijnen het goedkoopst in aanschaf, gevolgd door houten kozijnen en aluminium. Dit komt omdat aluminium een duurdere grondstof is dan kunststof, waardoor een aluminium kozijn duurder is. De grondstof hout is weer goedkopen dan aluminium, waardoor de kosten van houten kozijnen ook lager liggen dan die van aluminium kozijnen.

Kozijnen van diverse topmerken

Wij leveren kunststof kozijnen van diverse topmerken zoals o.a. Schüco, K-Vision en VEKA. De kunststof kozijnen van RegioKozijn worden geproduceerd volgens KOMO keur en de lasverbindingen worden regelmatig CE gekeurd. Alle kozijnen worden geleverd met SKG** Politiekeurmerk beslag. Hierdoor kunnen we de eindgebruiker kunststof kozijnen van topkwaliteit garanderen. Al onze kunststof kozijnen hebben een garantietermijn van 10 jaar, deze kunt u vervolgens verlengen middels een onderhoudscontract.

Gratis offerte

Overweegt u de aanschaf van kunststof kozijnen? Wij begrijpen dat nieuwe kozijnen best een investering is. Wij kunnen u in alle gevallen voorzien van een gratis, geheel vrijblijvende, offerte, zodat u zelf kunt zien hoe betaalbaar RegioKozijn is ten opzichte van alle andere leveranciers met dezelfde topkwaliteit. Via dit prijsaanvraagformulier vraagt u de offerte snel en eenvoudig aan.

Wilt u meer weten over kozijnen kopen? Neem dan contact op met RegioKozijn door te bellen naar 085-1302525 of een e-mail te sturen naar info@regiokozijn.nl. Wij hebben al jarenlange ervaring met het adviseren, leveren en monteren van kunststof kozijnen van hoge kwaliteit en geven u graag advies dat past bij uw huis. RegioKozijn ondersteunt u graag bij alle stappen en is daarom een fijne partner om mee samen te werken.