In verband met de drukte bij ons bedrijf, wordt er bij ons gezocht naar ervaren personeel. Ben jij op zoek naar een baan in regio Hoeksche Waard, Dordrecht, Rotterdam? En ben jij een zelfstandige, ervaren monteur? Of een verantwoordelijke, ervaren vertegenwoordiger? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ervaren monteurs regio Hoeksche Waard, Dordrecht, Rotterdam

Bij Regiokozijn zijn wij op zoek naar zelfstandige en ervaren personeel. Je gaat werken met onder andere kozijnen van kunststof en aluminium. Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamisch team met enthousiaste medewerkers. We hebben altijd genoeg werk, dus je zult je nooit hoeven te vervelen. Je kunt fulltime bij ons in dienst komen, maar ook als ZZP’er als dit jouw voorkeur heeft. Mocht je nog wat minder ervaring hebben met producten zoals die van ons, dan krijg je de mogelijkheid om hier een montagescholingen voor te volgen.

Ervaren vertegenwoordiger bij Regiokozijn

Wij zijn ook op zoek naar een ervaren vertegenwoordiger uit regio Hoeksche Waard, Dordrecht, Rotterdam. Je gaat aan de slag met het bezoeken en opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten. Kijk maar bij onze projecten. Bij ons krijg je een hoop eigen verantwoordelijkheid, dus je bent redelijk vrij in de manier waarop jij graag te werk gaat. Wij bieden veel voordelen, zoals bijvoorbeeld een laptop, telefoon en auto van de zaak. Het is wel van belang dat je al zeker twee jaar ervaring hebt op het gebied van kunststof kozijnen.

Wat zoeken wij?

Als je bij Regiokozijn komt werken, horen daar een hoop voordelen bij. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en je komt te werken in een enthousiast en dynamisch team vol met ervaren personeel. Wij zijn op zoek naar werknemers die technisch, sociaal en klantvriendelijk zijn. We laten graag een goede indruk achter bij nieuwe klanten. Heb jij een relevante afgeronde opleiding en kun jij je vinden in de andere vereisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. ZZP’ers en freelancers zijn ook meer dan welkom om te reageren!